Praktisk info

Medlemskap

Alla är välkomna som medlemmar i Hallsbergs Spiritualistiska Förening. Vi gör allt för att kunna fortsätta bedriva föreningens verksamhet och tack vare alla medlemmar som stöttat oss genom åren ser vi framtiden an med tillförsikt. Vi vill gärna fortsätta 50 år till! Bli medlem eller ta med dig en vän så blir vi fler som medverkar till en positiv utveckling för föreningen. Sprid information om att vi finns! Vet du någon som vill ha vårt program, hör av dig till oss.

Medlemsavgiften är 200:-/år och betalas via Bg 5700-2206, eller med swish 123 130 07 30. Det går också bra att betala direkt vid något arrangemang. Vid inbetalning, ange namn, adress och vad inbetalningen avser, så slipper vår kassör detektivarbetet med att lista ut vem som gjort inbetalningen!

Medlemsavgiften ger rabatt även i följande föreningar:
Spiran, Linköping.
Livsfilosoferna, Tranås.
Duvan, Motala.
Örebro Andlig kyrka/Spiritualistiskt Center

Aktiviteter och parkering

Alla är varmt välkomna till våra många aktiviteter!
Aktiviteterna äger rum i vår lokal på Västra Storgatan 47 i Hallsberg (ingång från gården).
Parkering sker smidigast på Kyrkogatan under järnvägsbron.
Vänligen parkera INTE på parkeringsplatserna rakt utanför lokalen som tillhör husets övriga hyresgäster!

Entré: Medlemmar 120:- övriga 160:- , om inte annat anges i programmet. För aktuella programpunkter, se vårt Kalendarium!

Anmälan till kurser och privatsittningar

Anmälan görs till den person som står utsatt vid respektive programpunkt eller till någon av föreningens kontaktpersoner. Ring gärna så snart du hittat något som du tycker verkar intressant eftersom det oftast är ett begränsat antal privatsittningar. Men även om du är sent ute, så ring för säkerhets skull. Vi kan ha fått in ett återbud.

I samband med din anmälan betalar du ibland in en anmälningsavgift och det är först när den avgiften är registrerad som din anmälan registreras. För att få tillbaka erlagd avgift måste läkarintyg på sjukdom uppvisas, vi måste ju betala den vi anlitar även för tomma platser. Ställs det in på vårt initiativ återbetalas givetvis hela beloppet. Ett alternativ vid förhinder, som ej ger pengarna tillbaka, är att överlåta platsen till en vän.

Inställda programpunkter

Vi kan ju vara tvungna att ställa in på grund av sjukdom eller andra oförutsedda händelser. Tyvärr hinner vi inte alltid få ut sådan information i tid, så titta gärna på hemsidan innan ni åker till evenemangen. Ni som reser långt, ring gärna och prata med någon i arbetsgruppen innan ni åker.

Tolkning 

Alla mediala demonstrationer och föredrag med utländska medverkande tolkas alltid vid behov.

Vill du ha tolk vid privatsittningar måste du meddela det vid bokningen. Kostnad för detta är 50:-.

Inspelning vid privatsittning

Om ni vill ha er privatsittning inspelad ta med ett kassettband. Kassettbandspelare finns alltid tillgänglig.

Uthyrning av lokalen    

Behöver du hyra en lokal till någon verksamhet de dagar och kvällar då vi inte själva använder den?
Kontakta någon i styrelsen.

Annonser    

Har du någon verksamhet du vill marknadsföra? Var med och annonsera i  vårt programblad.
Kontakta någon i styrelsen för mer information och prisuppgift!

Månadens konstnär

Vill du ställa ut dina alster i vår lokal? Kanske målar, fotograferar eller skapar du något som du vill visa våra besökare?
Hör av dig i så fall till styrelsen.