Kalendarium

Våren 2019

Varmt välkomna till vårens arrangemang!

Januari

Torsdag 31/1 kl 19.00  Vi firar Imbolc med Malin Johansson

Imbolc, även kallad sankta Brigidas dag, är en keltisk högtid för att fira vårens ankomst och firas mitt i mellan vintersolståndet och vårdagjäm- ningen.

Februari

Torsdagar kl 18.15 fr o m 7/2  Qi Gong
Välkommen att träna din kropp och själ till både inre och yttre harmoni. Kroppen är vår själs högt värderade boning/tempel och när vi tar hand om oss själva på alla plan, gagnar det vår förbindelselänk med vårt högre medvetande.
Du som är medlem i föreningen är extra välkommen till höstens kurs och får rabatt på kursavgiften. 690:-/10 ggr (ord. 800:-) Anmälan till Kristina, tel: 073-5658409.

Medial utvecklingscirkel
Vi mediterar och gör intuitionsövningar, psykometri, m.m.
Kostnad: 50 kr/gång.

För mer information, ring Janet på tel: 070-627 87 83.

Söndag 3/2 kl 15.00 Storseans med Janet Wargdal
Janet är vårt eget ”husmedium” Hon är utbildat ett medium och djurkom-munikatör Hon är snabb och säker och brukar kunna ge ett budskap till alla.

Söndag 10/2 kl 17.00 Workshop – Tidigare liv

Gun-Britt Haraldsson har i många år arbetat som healer och har då under behandlingar ofta kommit i kontakt med klienters tidigare liv. Hon har en praktik i Kumla där hon behandlar med Healing, KBT, Homeopati, mm. Hon driver även en kursgård ”Lugnet” i Närkesberg. Hon är andlig lärare och pedagog och i sitt arbete har hon kommit att inse att tidigare liv har en stor betydelse i våra nuvarande liv.

Marlene Norberg är certifierad esoterisk rådgivare och medium och ger också healing,mm.
Tillsammans kommer vi ha en workshop om tidigare liv. Vi kommer ta upp nyttan av att känna till vem man har varit, att integrera sitt forna jag i dagens jag. Vi kommer att prova på att göra just detta.

Söndag 17/2 kl 17.00   Föredrag med Janet Wargdal

ÄNGLAR, UPPSTIGNA MÄSTARE, GUIDER OCH NATURFOLK.
VILKA ÄR DE? VAD VILL DE OSS?

Jag berättar om de vanligaste av dessa hjälpare. Hur och varför de är med  är med oss här på jorden. Hur vi kan vi få kontakt med dem och hur de kan hjälpa oss.

 

Tisdag 19/2 kl 19.00  Fullmånemeditation

Vi träffas i lokalen. Ta gärna med en trumma om du har.

Söndag 24/2 kl 15.00 Årsmöte
Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Vi bjuder på kaffe och smörgås. Välkomna!

 

Tisdag 26/2 kl 19.00   Filmkväll
Vi tittar på filmen Inner Worlds, Outer Worlds, del 3 och 4. Om du inte var med och såg del 1 och 2 i höstas finns dom på Youtube.  Efteråt fikar vi och diskuterar filmen.
Kostnad: 50:- inkl fika.

Mars

Lördag 2/3 kl 17.00   Föredrag med Hans Oreheim

”Det fördjudna Med-Vet-Andet” En föredragsserie i 4 delar;

1: Energi / Ljus & kärlek.

2: Känsloenergi / Kinesologi.

3: Heliga energiplatser / Kraftlinjer.

4: DNA / Näringsenergi / Strålning.

Dagens föredrag: ENERGI / LJUS & KÄRLEK.
Hur många förstår idag att vi faktiskt är energivarelser? Försök har gjorts i historien och görs fortfarande att undanhålla oss denna fantastiska insikt. Men kunskapen har alltid funnits där ute. Varför vaknar vi inte riktigt upp och tar till oss detta idag vetenskapliga faktum? För om vi vaknar upp lite till förstår vi också vilka oerhört starka varelser vi är. Det är min för-hoppning att med hjälp av innehållet i kvällens föredrag åter få påminna er om vilka ni egentligen är. Hjärtligt välkomna.

Hans Oreheim Författare, Kinesiolog, Energihealer, Arkeolog

Se gärna min hemsida; ankhenergy.se
Föranmälan till Tina, tel 073-565 84 09

 

Söndag 3/3  Behandlingar med Hans Oreheim
Jag ger på söndagen ett fåtal unika energihealing-behandlingar som idag går under namnet Ankh-energimetoden. Metoden som är mycket kraftfull är en blandning av Kinesiologi och Energihealing som har sina rötter långt tillbaka i det gamla Egypten. Metoden spårar upp och hjälper klienten att bli av med oönskade energiblockeringar i kroppen samt få svar på sina hälsofrågor med hjälp av Kinesiologi. Genom kontakt med patientens högre jag, som förmedlar vad den vill ha hjälp med att bli av med, får jag lov att hela och ta bort de blockeringar den påvisar och prioriterar.

Jag tar max 5 st 1-timmes behandlingar så det är först till kvarn som gäller.
Boka i tid, telefon 0730-777570. Pris: 900 kr/behandling. Varmt välkomna.

Tisdag 5/3  kl 18.30 Lisbeth Ahlgrens Healingcirkel/5 ggr!

Föranmälan till Lisbeth 070-2880174

Söndag 10/3 kl  17.00  Storseans med Anna och Anki
Välkomna till en spännande storseans med Ann-Marie Helgesson och Ann-Christin Axelsson från Kumla. Dom ger personliga budskap från nära och kära i andevärlden men också andliga budskap från guider, änglar och upp-stigna mästare.

 

Torsdag 14/3 kl 19.00     Föredrag med Anna-Lena Vikström

GAMMAL KUNSKAP I EN NY TID
Jag arbetar heltid med det jag tycker om, som medium och sierska, medial vägledare och kursledare i personlig och andlig utveckling över hela landet. Mina mediala förmågor är en släkttradition från Lappland. Växte upp i en by på fjället med 12 hushåll.  Där fanns kunskapen levande och jag för förmågan vidare från mina föräldrar. Jag har arbetat som medium i nästan hela mitt liv, med medial utveckling och att söka försvunna saker.

Min vision med denna föreläsning är att lära ut det naturliga intuitiva vetandet som fanns hos våra förfäder så att det passar i vår tid. Meningen är att vi ska ha tillgång till mer information naturligt. De förmågor som fanns hos våra förfäder var till exempel förmågan att tolka varsel, känna hur andra mår på avstånd, ordlös kommunikation, se över avstånd, hitta försvunna saker, hela människor, stoppa blodflöden och mycket mer. Jag tror att dessa förmågor finns naturligt hos varje människa och vi behöver lära oss att känna igen dom och kunna använda dom som en naturlig del av livet, både i arbetslivet och när vi behöver fatta beslut snabbt.
Efter denna föreläsning kommer du att känn igen dina egna intuitiva signaler och ha nytta av dom hela livet.

 

Söndag 17/3 kl 17.00  De dolda åren. Föredrag med Maj-Lis Richardsson
Maj-Lis var hos oss för ett par år sedan och hade en intressant presentation om sin bok ”Varför är vi här”. Nu har hon kommit ut med sin andra bok. Den heter ”De dolda åren”.
Med framför allt hjälp av mediet Edgar Cayses s.k. readingar har hon tillsammans med sin andlige guide skrivit om Jesus dolda år. Vad han gjorde under de tidsperioder som inte finns med i Bibeln, om den grupp som även han tillhörde, esséerna och framför allt om hans kärleksbud-skap, hur han ville att vi skulle behandla varandra.

 

Torsdag 21/3 kl 19.00 Fullmånemeditation
Vi träffas i lokalen. Ta gärna med en trumma om du har.

 

Söndag 24/3 kl 15.00  Storseans med Signar Mukka
Signar är född och uppvuxen i Tornedalen. Det innebär att han är två-språkig och kan tala svenska eller finska och naturligtvis meänkieli. Som barn var Signars medialitet mycket utvecklad och han har som vuxen utbildat sig i ett tiotal år inom spiritualismen. Han har healing- och mediumcertifikat utfärdat av SRAU.
Signars andliga uppdrag är att ödmjukt och kärleksfullt hjälpa sina med-människor med det väsentliga i livet och i kontakten med andevärlden finna det unikt rätta för var och en.

Söndag 31/3 kl 17.00  Föredrag Walk-In med  Maria Phillips
För 9 år sedan, oktober 2010 förändrades mitt liv.
Det förändrades på ett så stort sätt att många av mina nära och kära inte längre kände igen den person jag var. Jag själv upplevde inte en stor förändring, snarare en stor acceptans och hemma känsla. Det var inte egentligen inte förrän 4 år senare som jag kunde förstå vad som hänt och börja lära mig av min egen historia. Idag vet jag vad som hände och genom min egen förståelse får jag möjligheten att dela den kunskapen. Under de här åren har mitt och miin familjs liv levts efter vad som kan be-skrivas som Universums Flow, där mer eller mindre omöjliga saker händer dagligen.
Idag äger vi en egen kursgård utanför Västerås. Vi möter människor från hela världen som på något sätt hittar till oss. Vi utmanas och växer i  en stadig takt. Så, hur kom vi hit och vad var det som hände?
Innehåll:

  • Min historia
  • Hur kan livet upplevas – Dimensioner
  • Ökad och utökad medvetenhet – Vad är möjligt att uppleva
  • Att leva i ett flöde, flow, av energi

Kvällen är byggd mer som träningstid än som en ren föreläsning. Deltagarna får på plats möjlighet att pröva på, öva med och möta energier från olika dimensioner.

April

Torsdag 11/4 kl 19.00  Workshop med Divyael
Varmt välkommen till en kväll i ”det Högsta Medvetandet” med den internationella gästföreläsaren Divyaprasad Padya (Divyael).

Divyael är född i Singapore och bosatt i England sedan 30 år tillbaka, är en internationellt erkänd spiituell lärare och guide. Han arbetar med det han kallar för ”Aktivering av det Gudomliga Medvetandet”. Diviael integrerar de nya galaktiska energierna och högre nivåer av planetmedvetenhet. Ett arbete som ger förbindelse med de uppstigna mästarna, ärkeänglarna och andra ljusets väsen som hjälper oss människor i uppbyggnaden av våra ljuskroppar och förberedelse för vår uppstigning.

Under kvällen får du 2 behandlingar:
Divyael öppnar upp din kanal till ditt högre jag.
Senare under kvällen får du en healingbehandling.
Han brukar också berätta om vad vi kan förvänta oss den närmaste tiden energimässigt. Divyael talar engelska men är lätt att förstå

Antalet platser är begränsat så boka din plats i god tid. För mer information och anmälan, ring Marlene Norberg: 072-7270555

Du behöver ta med liggunderlag, kudde och filt.   Kostnad: 600:-

 

Söndag 14/4 kl 15.00  Föreläsning/workshop om miniPAP

miniPap är en enkel och djupgående egenvårdsbehandling för att bearbeta stress, ångest, nedstämdhet muskelspänningar, nervositet, fobier, relationsproblem, etc.

Föreläsningen/workshopen innehåller bakgrunden till och information om hur man utför miniPAP, samt möjligheten till att prova på och att använda metoden.
Föreläsare: Emma Gehrman och Pelle Norman

Fredag 19/4 KL 19.00  Fullmånemeditation
Plats meddelas på Hemsidan och Fb. Ta gärna med en trumma om du har.

Söndag 28/4 kl 17.00 Storseans med Anna Bergström
Vi hälsar åter Anna välkommen. Hon är ett mycket uppskattat och efter-frågat medium och alla som kommer på hennes seanser brukar få någon form av  budskap.

Maj

Torsdag 2/5 kl 19.00 HAMPA, HÄLSA OCH HELANDE

Föredrag med Ann-Charlotte Stewart
Få kan ha undgått den debatt som pågår i Sverige kring hampa eller Cannabis Sativa L, där L står for Carl von Linné, som namngivit plantan. Allt fler länder legaliserar  världen över. Fler och fler upptäcker de många fördelar som växten erbjuder, inte bara för oss människor, utan också för våra husdjur, vår jord och hela vår planet.

På den här föreläsningen kommer vi att ta upp lite av cannabis långa och mystiska historia, hur plantan kan användas för vår egen hälsa och helande men också många andra av dess fantastiska och oräkneliga användningsområden. Vi kommer att titta vidare på dess medicinska aspekter och på hur den påverkar människans egna endocannabinoida system; hur cannabis använts – och forfarande gör – historiskt av religiösa, andliga och metafysiska skäl och på hur denna mirakelplanta kan hjälpa oss att på sikt leva i balans med oss själva och med Moder Jord.

Inställningen till hampa och cannabis håller snabbt på att förändras här i Sverige. Många använder redan CBD-olja dagligen, ofta framställd från hampa odlad här i Sverige. Det är enormt glädjande att allt fler odlar hampa i vårt land. Likaså att allt fler läkare nu skriver ut medicinsk cannabis till behövande patienter.

Samtidigt kvarstår det faktum att många fortfarande är rädda för cannabis. Cannafobin har varit utbredd internationellt och här i väst-världen de senaste 80 åren eller så. Men varför förbjöds egentligen Cannabis och varför har den blivit så enormt missförstådd?

Hur ska vi gå framåt i denna så viktiga och kontroversiella fråga? Vad finns för forskning som stärker de medicinska effekter som så många rapporterar? Hur kan vi bäst använda hampa för helande av oss själva och och vår planet?

Frågorna är många men med allt mer upplysning och öppenhet kring hampa och cannabis kan vi hjälpas åt att skingra rädslan inför naturens alla mediciner och välsingnelser. Cannabis är ju bara en av dem och de har alla getts till oss för att skänka oss sina gåvor.

Var med och påverka, lär dig nytt, dela din mening. Tillsammans skapar vi en vacker, frisk och fri värld.

Varmt välkommen till en spännande föreläsning.

Ann-Charlotte Stewart, Ph D, är en intuitiv healer och coach, inspiratris och mind/biohacker. Sedan hon hoppade av sin framgångsrika karriär som cancerforskare har hon så gott som på heltid ägnat sig åt healing, upplysning och fullt kreativt självuttryck. Olika kontroversiella ämnen har alltid intresserat och utmynnat i en rad föredrag de senaste tio åren. Det har handlat om vacciner och dess baksidor, om kvantfysik och attraktions-lagen och nu senast om hampa och helande. Intresset för upplysning och religiöst sökande startade tidigt. Likaså lockade naturvetenskap och medicin i unga år mycket på grund av självupplevda allvarliga och kroniska sjukdomssymtom som inga läkare kunde ge henne svar på. Sökandet efter hållbara, effektiva, naturliga och enkla lösningar har tagit Ann-Charlotte till många mästare och lärare världen över. Resultaten har kommit och så allt mer förståelse och upplysning. Att få dela med sig av dessa gåvor är nu en av hennes största källor till glädje.
Kostnad 250:-. Föranmälan till Bertil 070-221 81 28

Söndag 12/5 kl 17.00  Raw food med Post-Lisa
Välkommen till ett intressant föredrag om raw food. Bli inspirerad till att ändra på dina kostvanor och börja ett nytt och hälsosammare liv. Lisa Hellman brinner för en helhetssyn på hälsan. Hon har ätit raw food i över 10 år och vill gärna dela med sig om sin egen kostresa och ge information om kosthållningen.

Lördag 18/5 kl 19.00  Fullmånemeditation
Plats meddelas på hemsidan och Fb. Ta gärna med en trumma om du har.

 Juni

Söndag 3/6  Säsongsavslutning med utflykt
Vi samlas vid lokalen kl 10.00 för samåkning. Medtag matsäck eller fika.

Utflyktsmålet meddelas på hemsidan och Fb.

 

Måndag 17/6 kl 19.00  Fullmånemeditation
Plats meddelas på hemsidan och Fb. Ta gärna med en trumma om du har.

Med reservation för ändringar